середа, 13 липня 2016 15:31

Зірки після пластики: вісім невдалих вдосконалень
6

Зірки не хочуть старіти та втрачати популярність - це факт. У гонитві за молодістю та красою багато хто з них не знаю межі, де треба зупинитися. Ми зібрали вісім найбільш очевидних прикладів нестримної пристрасті до пластичної хірургії.

Мег Райан

Однією з останніх невдало сходила до пластичного хірурга Мег Райан. Тепер зірку "Несплячих в Сіетлі" та "Коли Гаррі зустрів Саллі" не впізнати.

Автор: edinstvennaya.ua
 

Рене Зеллвегер

Не порадувала своїм зовнішнім виглядом екранна Бріджет Джонс. Заради своєї героїні Рене Зеллвегер доводилося набирати вагу та худнути. Такі експерименти не пішли жінці на користь. Їй довелося зважитися на коригування особи.

Автор: edinstvennaya.ua
 

Донателла Версаче

Спадкоємиця світової імперії моди була цілком звичайною блондинкою. Вона мріяла бути красунею. Про сьогоднішню зовнішність дизайнера не можна сказати гарними словами.

Автор: edinstvennaya.ua
 

Кортні Лав

У вдови Курта Кобейна з дитинства були пухкі губи, виражені вилиці та великі очі. Яка необхідність змусила жінку лягти під ніж хірурга - невідомо.

Автор: edinstvennaya.ua
 

Дженіс Дікінсон

Дженіс Дікінсон називає себе першою американською супермоделлю. Прагнення зберегти свою красу як можна довше зрозуміло. Але зірка очевидно перебільшила з власним удосконаленням.

Автор: edinstvennaya.ua
 

Мелані Гріффіт

Невідомо, коли саме актриса почала бігати до пластичного хірурга. Кажуть тільки, що це відбувалося кожного разу, коли у Мелані з'являвся новий чоловік. Після Антоніо Бандераса актриса почала ще частіше вдаватися до штучних змін. Хоча красень-чоловік вмовляв її не змінюватися, Мелані не змогла втриматися.

Автор: edinstvennaya.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найспокусливіша талія Голлівуду: шість зірок з привабливими формами

Зараз ви читаєте новину «Зірки після пластики: вісім невдалих вдосконалень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути