понеділок, 30 травня 2016 17:06

5 секретів краси Сінді Кроуфорд

5 секретів краси Сінді Кроуфорд

У свої 50 років Сінді Кроуфорд виглядає приголомшливо. Все завдяки дотриманню певних правил по догляду за собою. Ось декілька головних секретів краси зірки.

Прогулки пішки, кардіо та присіданя

"Мені дуже подобається йога та біг. Але мені більше підходять класичні вправи. Я займаюся вдома з власним тренером. Три рази на тиждень. Він змушує мене віджиматися, присідати та робити вправи з гантелями. У мене дуже інтенсивна програма з кардіо. Також я намагаюся багато ходити та їздити на велосипеді". - каже зірка.

Починати день з корисного смузі

"Я завжди починаю свій день зі смузі. Роблю його зі шпінатового пюре, мигдалевого молока, половини банана, протеїнового порошку, сирого какао та свіжої м'яти. Це бадьорить мій організм та дає багато енергії".

Берегти нерви та ходити до сауни

"Нещодавно у нас вдома провели вступний курс з медитації, для всієї моєї родини. Я не роблю цього регулярно. Було цікаво дізнатися про сприятливий вплив медитації на мій душевний стан. Це ніби новий інструмент, за допомогою якого можна розслабитися у потрібний час. Мій улюблений ритуал для релаксації - інфрачервона сауна. 30 хвилин з гарною книгою і я абсолютно нова людина ".

Захищати шкіру від прямих сонячних променів

"З 30-ти років я використовую сонцезахисну косметику. Моя шкіра швидко та легко загоряє. Я завжди використовую крем з SPF-фільтром, ношу широкополі капелюхи та ховаюся під пляжними парасолями. Також я фанат процедури "мікрошліфування шкіри". Роблю її кожні чотири тижні. Це допомагає моїй шкірі залишатися шовковою та гладкою".

Приділяти увагу догляду за волоссям

"Я прихильник тієї думки, що ритуали краси треба об'єднувати. Наприклад, перед тренуванням я наношу на волосся лікувальну олію. Це дає змогу зекономити час та наситити волосся живильними компонентами. Зараз я користуюся маскою Lush "Жасмин та хна", - розповідає Кроуфорд. - Постійні укладання та фарбування дуже зіпсували моє волосся. Якщо у мене є час, я намагаюся не сушити його феном. Чекаю поки вони висохнуть природним шляхом. Від укладок також намагаюся відмовлятися. Коли я лягаю спати - закручую пучок на маківці. Вранці волосся приймає красиву форму хвиль.

Не використовую гумки. Це перетягує та ламає волосини. Краще замінити її на шпильку із затискачем".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Візажист Адель розкрив секрет її ідеального макіяжу

Зараз ви читаєте новину «5 секретів краси Сінді Кроуфорд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути