середа, 15 квітня 2015 11:25

Заради тонкої талії дівчина носить корсет 23 години на день
10

Мода на осину талію і корсети не закінчилася в XVIII столітті. Дівчат бажаючих мати найтоншу талію і зараз вистачає. Так, мешканка Венесуели Алейра Авендано, досягла 50-сантиметрової талії за допомогою корсета, який вона носить 23 години в день.

25-річна модель почала носити корсети ще в підлітковому віці, а зараз розмір її грудей відповідає європейському 75DD.

"Я звикла до корсета. Спочатку відчуття були жахливі, було дуже незручно. Через якийсь час це стало необхідністю, а тепер, коли на мені немає корсета, шкіра починає свербіти. Коли корсет на мені, це не боляче, це скоріше приємно. Я схиблена на поясах і корсетах - навіть сплю в них. Мені подобається відчуття тиску від корсета, і я знімаю його тільки на одну годину в день, щоб відпочити і помитися". - ділиться враженнями дівчина, - "Люди кидають свої справи і збігаються подивитися на мене, де б я не з'явилася. Мені кричать услід - не можуть повірити, що така дівчина, як я, дійсно існує".

Однак лікар Алейры побоюється, що такий "режим" може призвести до ускладнень зі здоров'ям у подальшому. Доктор Андрес Руїс вважає, що вона повинна негайно перестати носити корсет.

"Слава богу, поки що Алейра не завдала серйозної шкоди своєму здоров'ю, але вона повинна перестати носити корсет, поки не пізно, - каже лікар. - Такої талії цілком реально досягти без хірургічного втручання - це відбувається, тому що коливні ребра в нижній частині реберної клітини легше змінюють свою форму".

Крім корсета Алейра підтримує свою фігуру "пісочний годинник" за допомогою дієти. "Я їм дуже мало, в основному яєчні білки, ананаси, багато фруктів і трохи м'яса - у мене дуже збалансована дієта. Я качаю прес, займаюся силовими тренуваннями і різними видами спорту".

Однак такий режим і харчування не можуть привести до такого мультяшного тіла. "Я повинна визнати, що робила операції. Я змінила форму носа, а також тричі збільшувала груди. Я також вставила імплантати в сідниці і пройшла ліпосакцію".

Зараз ви читаєте новину «Заради тонкої талії дівчина носить корсет 23 години на день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути