середа, 31 жовтня 2012 15:58

Взимку жінки носитимуть чоловічі черевики
9

Фото: Фото: Вікторія Микитюк

У магазинах Вінниці продають жіночі черевики на шнурках. Вони мають товсту підошву, без каблука та платформи. Дуже схожі на чоловічі черевики

"Популярними будуть чоботи у ковбойському стилі, ботильйони, ботфорти, - каже столичний модельєр Андре Тан. -  Також модним буде взуття у стилі ретро, яке підкреслить жіночу елегантність. Трендовими кольорами є сірий, синій, чорний, червоний, рудий та усі відтінки зеленого. Із матеріалів я радив би лаковану шкіру, яка значно яскравіше виглядає, ніж натуральна шкіра, шкіру рептилій, замшу та велюр."

Головними ознаками взуття цього модного сезону є зручність та оригінальність.

"Актуальною залишається танкетка на чобітках та ботильйонах. Зверніть увагу на шнурівку: цього сезону вона стала сексуальною та агресивною. Каблуки обирайте середні та широкі, прямі або елегантно звужені донизу. Оригінальним рішенням буде вишивка на чобітку, хутряні вставки та носки іншого кольору ніж саме взуття."

Продавець-консультант салону взуття Ольга Плахотнюк, 28 років, вважає, що ніяких обмежень з чим носити таке взуття немає.

"Вже давно ніхто не підбирає взуття під сумку чи навпаки. Це вважається дурним тоном. Можна бути одягненим у сіро-чорну гаму й взути червоні чи руді черевики. Це буде сміливо та яскраво. Взуття у чоловічому стилі сміливо можна носити під пряму класичну сукню чи спідницю. Також під вкорочені брюки чи джинси-дудочки.  Під колір взуття можна підібрати шарфик. З ботфортами дуже добре поєднуються короткі сарафани, сукні, спідниці та шорти. Загальний принцип поєднання такий – чим складніший крій одягу, тим краще будуть виглядати однотонні прості чоботи. "

При покупці взуття зверніть увагу на особливості своєї фігури.

"Ботфорти на високих підборах і пряме плаття або довгий светр в стані візуально прибрати кілька зайвих кілограмів, роблять фігуру більш витонченою і стрункою. Якщо одягаєте  об'ємний верх, то чоботи виберіть максимально вузькими, щоб зробити фігуру пропорційною. Ботфорти не варто носити невисоким жінкам. Адже це робить довжину ніг коротшою. Їм слід вибирати чоботи на високих підборах і дуже довгою халявою для візуального збільшення зросту".

 

Зараз ви читаєте новину «Взимку жінки носитимуть чоловічі черевики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути