четвер, 15 січня 2015 18:10

ТОП-10 beauty-тенденцій, про які краще забути в 2015 році
10

Кольорове волосся. Зірки навперебій фарбували волосся в усі відтінки веселки, але експерти радять не повторювати за своїми кумирами. Якщо вже ви зібралися спробувати щось нове і екстраординарне, скористайтеся відтіночним шампунем, який додасть вашим пасмам ніжний відлив потрібного кольору.
Насичені smoky eyes. Дівчата-панди стали частим явищем на вечірках. Будьте обережні, щоб не опинитися з ними в одному гуртку антимодних. Пам'ятайте, що навіть у такому зухвалому і неохайному макіяжі, як smoky eyes є свої чіткі правила і хороше розтушовування є одним з ключових.
Загострені нігті. Якщо ви не жінка-кішка - забудьте про таку форму нігтів. У моді природність і комфорт. Віддайте перевагу коротким нігтям і манікюру в нюдовому кольорі.
Соковиті губи. Нехай природа не нагородила вас пухкими губами а-ля Анджеліна Джолі, але не варто йти проти її законів. Всі хитрощі з контуром без кордонів, будуть помітні неозброєним оком. Додати сексуальної припухлості вустам допоможуть блиски у нюдових і рожевих відтінках.
Накладні вії. Так, очі - це дзеркало душі і чим виразніший погляд, тим більше чоловічої уваги, але не варто перегинати палицю. Стрічки накладних вій не тільки перетворюють вас на Вія, якому потрібно піднімати повіки, але і виглядають вульгарно. Ви не зобов'язані відмовлятися від штучних вій, але намагайтеся вибирати пучки - вони подарують вам пухнасті вії і будуть виглядати максимально природно.

Мода змінюється і ми все більше повертаємося до природної краси.

Яскраві акценти на вилицях, велика кількість консилера і бронзера варто залишити в 2014 році.

Представляємо вам нові тренди краси 2015 року. Детальніше дивіться і читайте в галереї.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-10 beauty-тенденцій, про які краще забути в 2015 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути