вівторок, 21 жовтня 2014 16:10

Темні рум'яна накладені трохи закругленою лінією підкреслять вилиці
7

Підкреслити красиві вилиці або зробити правильний контур обличчя допоможуть рум'яна.

Як вибрати і правильно їх наносити, читайте нижче.

Краще всього зупинити свій вибір на рум'янах з натуральним ніжно-рожевим кольором, оскільки рожевий колір не буде виглядати "накладеним". Рожеві рум'яна додадуть шкірі обличчя природний рум'янець, неначе дівчина тільки що злегка пощипала себе за щічки.

Навіть якщо шкіра має теплий півтон, слід скористатися саме природним рожевим кольором. Оскільки від хвилювання чи від спеки щоки трішки червоніють, вам не знадобиться на них наносити яскраво-оранжевий колір з метою зробити обличчя виразнішим і яскравішим. Корекцію форми обличчя також слід проводити з використанням теплої гами кольорів.

Як не слід наносити рум'яна

Найчастіше багато хто з жінок наносить рум'яна прямою "смужкою" знизу вгору. Таким чином, якщо злегка натиснувши пальцями, провести ними по щокам, то можна відчути, що вони трохи округлені в бік обличчя. Отже, якщо жінка хоче підкреслити вилиці, слід накладати темні рум'яна закругленій лінією під нижньою частиною вилиці і під нею.

Завжди стежте за тим, щоб тон рум'ян вписувався в загальну гаму макіяжу. Також не варто забувати про те, що нанесення рум'ян на обличчя можна здійснювати по-різному. І це, в першу чергу, залежить від типу бличчя.

Дивіться в галереї, як наносити рум'яна відповідно до типу обличчя.

Зараз ви читаєте новину «Темні рум'яна накладені трохи закругленою лінією підкреслять вилиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути