понеділок, 15 грудня 2014 19:07

"Спина Барбі" - новий тренд в пластичній хірургії в наступному році

Жінки незбагненні у своєму бажанні поліпшити в собі щось. Новим трендом пластичної хірургії в наступному році стане "спина Барбі". Так вважають пластичні хірурги з Великобританії.

Настають нові тенденції краси і очікується, що у 2015 році, на піку популярності будуть ямочки на спині, як у ляльки Барбі. За словами пластичного хірурга доктора Майка Комінса, це те, чого хочуть жінки - навіть якщо це означає йти під ніж.

 

"Нижня частина спини завжди вважалася однією з найкрасивіших частин жіночого тіла, - підкреслив доктор Комінс. Він також зазначає, що естетична хірургія сідниць є одним з найбільш швидко зростаючих сегментів пластичної хірургії, однак коли пацієнтки приходять в клініку, вони розуміють, що красива нижня частина спини так само важлива, оскільки їм не вдається досягти бажаного ефекту без повної картини.

У деяких жінок ямочки на спині приховані під жировим прошарком, а впевненість доктора Комінса в їх популярності в майбутньому році настільки велика, що він розробив власний метод їх формування. Він видаляє жир і формує ямочки з допомогою ультразвуку, використовуючи технологію Vaser, створюючи ямочки і V-образну форму крижової області спини, як у ляльки Барбі.

Ця процедура не з дешевих і коштує 2 тисячі фунтів стерлінгів (близько 49,5 тисяч гривень - прим. автора), проте така сума жінок не зупиняє.

Зараз ви читаєте новину «"Спина Барбі" - новий тренд в пластичній хірургії в наступному році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути