Ексклюзиви
пʼятниця, 23 грудня 2016 12:10

Шість порад дієтолога П'єра Дюкана, як поєднати дієту і свята

Сезон новорічних свят - не привід втрачати пильність в боротьбі із зайвою вагою. Французький дієтолог П'єр Дюкан вважає, що найперше слід знайти баланс між дієтою та святковими вечерями.

Дієтолог запропонував шість пунктів, яких слід дотримуватися за тиждень до свят.

1. Діяти на випередження. Час зробити стрункий силует ще є. Тим, хто поки не почав дієту, доктор Дюкан радить почекати до кінця свят. Хто знаходиться на етапі поетапного раціону, слід збільшити споживання м'яса та риби. Молочних продуктів, морепродуктів та птиці. Не забувати про знежирену шинку та в'ялене м'ясо.

2. Випивати від 1,5 до 2 літрів рідини. Будь-які напої з дозволених - чай, кава, трав'яні чаї . Звичайно ж, вода, якщо можливо - мінеральна, з газом або без.

Автор: Woman.ru
 

3. Пропити курс вітаміну C з розрахунку 1 гр в день протягом тижня для підвищення імунітету. Втома - погана ознака. Знижує стійкість до святкових спокус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пружні сідниці: п'ять видів присідань

4. Практикувати ходьбу раз в два дні не менше 30 хвилин. М'язи, які регулярно скорочуються протягом півгодини спалюють велику кількість калорій та продовжують спалювати їх протягом наступних 48 годин. У меншому обсязі, але цілодобово. До того ж, м'язи в русі стимулюють вироблення гормонів щастя.

Автор: racionika.ru
 

5. Підготувати організм за допомогою яблучного оцту. Яблучний оцет входить в список традиційних лікарських засобів, чия ефективність була науково підтверджена в усьому світі. Дві столові ложки перед обідом або вечерею допомагають розчинити білки та очистити жири, не зачіпаючи при цьому цукор. Це дозволяє полегшити зниження ваги. Для людей з чутливим шлунком підійде нейтральна харчова добавка. Можна придбати в аптеці.

6. Вживати вівсяні висівки перед, під час і після свят. Висівки, потрапляючи в шлунок, вбирають обсяг води, що в 22 рази перевищує їх власний. Вони розбухають та розтягують стінки шлунка, надаючи потужну насичувану дію. Потрапляючи в тонкий кишечник, прикріплюються до живильних елементів та знижують їх потрапляння в кров. Незасвоєні елементи виводяться з організму природним шляхом. Це дозволяє збільшити вивід калорій з організму.

Автор: berry-lady.ru
 
Зараз ви читаєте новину «Шість порад дієтолога П'єра Дюкана, як поєднати дієту і свята». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути