понеділок, 19 грудня 2016 16:27

Пружні сідниці: п'ять видів присідань

Перед новорічними святами жінки активно починають займатися фізичними вправами. Гарні сідниці зроблять сукню або брюки ще сексуальнішими.

Аби досягти видимого результату слід щодня виконувати комплекс присідань. Перед початком треба розігріти м'язи. Тоді вони краще впораються з навантаженнями та захистять колінні суглоби від пошкодження. Добре потягніть м'язи, роблячи складку вперед. Імітуйте рух на місці. По черзі становіться на носки та згинайте коліна.

Далі слід перейти до вправ. Ми підібрали п'ять видів присідань для гарних сідниць.

Глибоке присідання. Не відриваючи п'яти від підлоги, присідайте так низько, як тільки зможете. Спина повинна залишатися максимально прямою. Намагайтеся не провалюватися корпусом між колінами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 дивовижних прикладів "великого схуднення"

Пліє - балетний присід. Станьте прямо та розведіть носки по різні боки, аби утворилася одна лінія. Присідати потрібно повільно та глибоко. Плавно збільшуйте напругу внутрішньої сторони стегна. Спину тримайте рівно. Голова та підборіддя дивиться прямо.

Автор: pinterest.com
 

Присідання з підйомом ноги розвивають м'язи сідниць, нижньої частини спини, зміцнюють прес. Можна виконувати по-різному. Встаючи з присяду, високо піднімайте ногу в сторону. Задню поверхню стегна можна пропрацювати, піднімаючи ногу назад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять сезонних продуктів, що сприяють схудненню та насичують вітамінами

Вправа сумо-кік. Це глибоке присідання з підйомом та поворотом ноги по колу. Вправа допоможе зміцнити задню та внутрішню поверхню стегна. Всі присідання слід виконувати з прямою спиною. Не нахиляйте корпус вперед, назад або в бік.

Присідання з вистрибуванням зазвичай виконують в заключній частині тренування. Намагайтеся опускатися низько, а вистрибувати якомога вище та швидше.

Автор: pinterest.com
 
Зараз ви читаєте новину «Пружні сідниці: п'ять видів присідань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути