вівторок, 14 лютого 2017 13:00

Овочі, мед та імбир: п'ять рецептів "напоїв краси"

Овочі, мед та імбир: п'ять рецептів "напоїв краси"

"Пийте багато чистої води" - головна настанова дієтологів. Без води процеси організму сповільнюються, шкіра сохне та тьмяніє. Щоб зберегти здоров'я шкіри, пропонуємо добірку корисних напоїв, окрім води.

Соки із зелених овочів. Виводять токсини та зайву рідину з організму. Постачають вітаміни. Міксуйте огірковий та сік селери, додайте шпинат.

Лимонний сік з медом. Зміцнює судини та володіє детокс-ефектом. У склянку чистої теплої води додайте 2 столові ложки лимонного соку та 2 чайні ложки меду.

Виноградний сік - один з кращих б'юті-напоїв. Покращує роботу шлунково-кишкового тракту, від стану якого безпосередньо залежить здоров'я шкіри. Також виноградний сік очищає внутрішні органи та кров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимовий раціон: три кращих продукта для здоров'я та краси

Імбирний чай - активізує обмін речовин, зміцнює імунітет, в тому числі імунітет шкіри. Щіпку тертого імбиру додайте в 0,5 л окропу та кип'ятіть 10 хв. Процідіть та додайте трохи кориці, сиропу шипшини і лимонного соку.

Трав'яний чай - з суміші волошки, шавлії, хмелю, ромашки, чорної смородини. Відмінний засіб для поліпшення кольору обличчя.

Після зимових свят шкіра втрачає природний блиск та тьмяніє. Це відбувається за рахунок недосипання та неправильного раціону харчування. Аби швидко освіжити обличчя використовуйте натуральні маски.

Зараз ви читаєте новину «Овочі, мед та імбир: п'ять рецептів "напоїв краси"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути