субота, 25 лютого 2012 16:42

Навіть культурне випивання батьків притягує дітей до алкоголю

Автор: Фото: Євген Борісов
  Володимир Жданов під час лекції
Володимир Жданов під час лекції

24 лютого у місті Славута на Хмельниччині голова Союзу боротьби за народну тверезість Володимир Жданов провів кілька лекцій про тверезий спосіб життя.

Лекції відбулись у міському будинку офіцерів.

"Є три причини, чому люди вживають алкоголь, тютюн та наркотики, - пояснив 62-річний професор Жданов. – Перша – це його доступність. Дитина може 5 днів поекономити на шкільних обідах, а у вихідні нахлебтатися пива досхочу. Друга – це переконання. Алкогольна мафія витрачає мільярди доларів на те, щоб переконати нас із вами у тому, що вживати алкоголь нам просто необхідно. І третя причина – це залежність".

Загалом лекції відвідало понад 600 людей. Громада позитивно реагувала на подану інформацію.

"Я прийшов із старшим сином сюди, - розповів 39-річний Михайло Семенчук. – Сину 14 років. Розумію, що зараз найважливіший вік, щоб уберегти його від усілякої зарази. Але самі на свята культурно випивати любили. Тут Жданов гарно пояснив, що ми самі ж і привчали дитину до алкоголізму не усвідомлюючи цього. Удома треба усе гарно ще обдумати і прийняти правильне рішення".

Лекції почали із загальної молитви. У залі були присутні 3 священика.

"Свого часу я дозволяв собі у вихідні пропустити пляшечку пивка, - у приватній бесіді розповідає отець Михаїл. – Вважав, що це повністю нормально. Проте познайомився із Анатолієм Почекетою, і він мене усе ж переконав, що я даю поганий приклад людям. Пізніше я став ретельно досліджувати Біблію на тему алкоголю та вина. І зараз я переконаний, що християнство – це абсолютно твереза релігія, як і мусульманство. А вино – це свіжий виноградний сік".

Організував приїзд голова Славутської міської організації "Твереза Славутчина" 51-річний Почекета Анатолій.

"У нашому місті є проблема алкоголю, - розповів Анатолій Іванович. – Багато школярів після уроків ходять із пивом, дівчатка курять. А проблема то не у дітях, а у їхніх батьках у першу чергу. Щоб якось вирішити цю проблему я запросив Жданова на лекцію до нас. Результатом задоволений".

Також на лекції були присутні міський голова Василь Сидор, гості зі Львова, Рівного, Тернополя, та Хмельницького.

Відео про вплив алкоголю на організм людини

Володимир Жданов – відомий у Росії та країнах СНД своїми лекціями про тверезий спосіб життя, які він проводить уже 30 років.

Зараз ви читаєте новину «Навіть культурне випивання батьків притягує дітей до алкоголю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути