вівторок, 23 жовтня 2012 15:39

Навесні у моду повернеться каре

Навесні у моду повернеться каре
Фото: babyblog.ru

"Мода на жіночі зачіски змінюється, як погода. Сьогодні популярне розпатлане волосся, високі начоси і косі гривки, навесні у моду повернеться коротке каре, - каже британський стиліст Хелен Ріві на відкритті Шоу перукарського мистецтва в Королівському Альберт-Холі у Лондоні.

Захід відбувається щороку восени. Цьогоріч його вперше не відвідає постійний учасник і співзасновник, британський перукар Відал Сассун. У травні він помер на 84-му році життя від лейкемії.

Стилісти створюють зачіски на очах у глядачів. Хелен нарощує 50 пасм волосся світлорусій моделі Сільвії.

"Я два місяці шукала модель з волоссям до п'ят, - говорить Хелен. – Але з таким косами не йдуть у модельний бізнес. Після щоденних експериментів перукарів за півроку моделі доведеться побритися налисо. Добре, якщо манекенниця має з собою 1-2 перуки. Піддавати тортурам натуральне волосся шкода".

Начісує коси, мастить їх пінкою і збирає догори. Будує на голові у дівчини вежу, схожу на пізанську. Навколо вежі з волосся обплітає чотири широкі коси.

"Французьку косу можна обвиватися обручем навколо голови, заплітати набік і прямо від верхівки. Коси — найпопулярніша зачіска цього року. Африканські косички віджили себе. Тепер модні голландські на бік і прямі французькі. Жіноча коса може утримати вантаж до 20 тонн. У ній - 100 тисяч волосин. У давнину з жіночого волосся плели мотузки. За міцністю його порівнюють з алюмінієм".

Які зачіски будуть модними взимку і навесні, чому варто голити скроні і як за допомогою волосся помолодшати на 10 років читайте у № 1504 "Газети по-українськи" за 24 жовтня.

 

Зараз ви читаєте новину «Навесні у моду повернеться каре». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути