четвер, 11 жовтня 2012 00:15

Жінок з нарощеним волоссям бояться чоловіки

Автор: фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
  Співачка Джамала вперше наростила волосся позаторік перед концертом, присвяченим 70-річчю Джона Леннона. На сцені у столичному Міжнародному центрі культури і мистецтв із новою зачіскою вона виконувала пісні ”Бітлз”
Співачка Джамала вперше наростила волосся позаторік перед концертом, присвяченим 70-річчю Джона Леннона. На сцені у столичному Міжнародному центрі культури і мистецтв із новою зачіскою вона виконувала пісні ”Бітлз”

Киянці 27-річній Ірині Салімовій наростили волосся до талії на конкурсі "Перукарське мистецтво 2012". У змаганнях з нарощення волосся і плетіння кіс взяли участь 20 перукарів з України.

— Всю жизнь имела короткие волосы, — каже Ірина. — Любила щомісяця змінювати зачіску. До 25 років робила майже чоловічі стрижки. Перед Новим роком 2010-го хотіла наростити довге волосся і здивувати чоловіка. Але перукарі навіть за роботу не бралися. Кажуть, що до такого короткого вони не нарощують. Тоді я почала своє відрощувати.

Ірині за 2 год. наростили 80 пасом. За процедуру заплатила 2,5 тис. грн.

— Зараз у моді довге волосся, — говорить столичний перукар Світлана Колесник. — У серпні на нарощення до мене приходив хлопець. Він випробував на собі дреди й африканські косички. Тепер запустив волосся до плечей. У салоні краси можна наростити завдовжки від 20 до 60 сантиметрів. Найдовше можу прикріпити тільки тим жінкам, у яких власне волосся не коротше 15 сантиметрів. Якщо коси тонкі й рідкі, знадобиться 100-125 пасом. У кого густі — штук 50.

Ціни на нарощення волосся — від 1,5 тисячі гривень. Клієнткам пропоную хімічні і натуральні волокна.

Хімічні дешевші, але натуральні можна вирівнювати плойкою та завивати. Слов'янське волосся набагато краще, ніж італійське, іспанське, азіатське, що потрапляє на наш ринок, пройшовши неповну обробку. Якщо дівчина вагається, чи потрібно їй нарощувати, чи краще відростити власне, раджу зробити нарощення. Зараз у моді довге волосся. А навесні повернуться у моду короткі каре і каскади.

Наростити волосся в домашніх умовах неможливо.

— Капсули з "донорським" пасмом кріплять до рідного волосся за допомогою смол або спеціальних клеїв. Якщо технологія нарощення дотримана, власні коси не тільки не постраждають, але й зміцніють. Пасмо тренує волосяні цибулини і м'язи голови. Вони звикають тримати вагу.

Нарощене волосся носять три-чотири місяці. Протягом місяця перукар приймає до 10 клієнтів. Має 8-10 тис. грн заробітку. Багато коштів потрібно на препарати і пасма для нарощення.

Киянка 21-річна Валентина нарощує волосся чотири роки. Вперше процедуру зробила перед шкільним випускним.

— На корекцію ходжу через чотири місяці, — розповідає. — Нарощене волосся можна завивати, мити, стригти і розчісувати. Але фарбуванню, тонуванню, колорируванню та меліруванню воно не піддається. На ніч краще заплітати, щоб не заплуталося. Якщо недбало укласти, капсули можуть виглядати. Іноді вони вилазять з-під волосся у вітряну погоду. Чула історії, що жінок з нарощеними косами бояться чоловіки. Мужчина хоче обійняти кохану дівчину, під час поцілунку запускає руки в її волосся, а там купа невідомих капсул. Хлопець теж раніше боявся торкатися моєї голови. Думав, що я таким чином прикріплюю до голови перуку.

Зараз ви читаєте новину «Жінок з нарощеним волоссям бояться чоловіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути