пʼятниця, 20 квітня 2012 11:21

Модними будуть світлі випускні костюми у смужку і клітинку
6

І до світлого, і до темного костюмів радять підбирати яскраву контрастну сорочку і краватку.
Фото: фото: Анна УСІК
Темно-сині і темно-сірі кольори вважаються універсальними і підходять на всі випадки життя

"Півтора місяці залишилося до випускного, а випускники ще не поспішають купувати костюми. У сусідньому магазині з сукнями залишилися лише маленькі розміри – ще в січні дівчата собі плаття покупляли. На що розраховують і чого чекають хлопці, поняття не маю", - каже Аліна Синюк, продавець київського магазину "Офіс мен".

На манекенах висить 5 костюмів різного крою і кольорів. На вішалках – ще близько сотні.

У неділю близько 13.00 у магазин заходить 16-річний Максим Бринський з мамою Оленою Максимівною. Хлопець закінчує школу, шукає костюм на випускний. Продавець пропонує поміряти 5 костюмів різних фасонів.

"Щоб знайти свій костюм, у якому зручно буде ходити, сидіти, скакати і танцювати, треба переміряти близько 20, - радить Аліна Синюк. – Якщо костюм на вас шитий, ви будете почуватися у ньому, як у спортивному костюмі – легко, вільно, зручно. Надівши піджак, порухайся — тобі має бути комфортно", - звертається до Максима.

Максим міряє завужені донизу сині штани і блискучий приталений піджак на одному ґудзику з накладними кишенями.

"Я в ньому схожий на гея, - каже до мами. – Давай візьмемо чорний або сірий. Синій мені не підходить".

"Не бійтеся блискучого костюму. Блискучі костюми не треба купувати на ринку – це свідчить, що його пошили з дешевих штучних тканин. Але цьогорічні колекції авторитетних світових брендів чоловічого одягу переповнені блискучими сорочками і костюмами. Вони пошиті з тонкої вовни з високим вмістом шовку, який дає легкий благородний відблиск. Костюми з таких тканин вважаються найдорожчими.

Радить обирати темно-сині і темно-сірі кольори.

"Вони вважаються універсальними і підходять на всі випадки життя. Модними є також світлі у смужку і клітинку. І для світлого, і до темного костюмів підбирайте яскраву контрастну сорочку і галстук. Модні кольори – персиковий, абрикосовий, рожевий, бузковий, ліловий, салатний. Класичний білий поступиться блакитному і кольору шампанського".

Мама радить хлопцеві купити на розмір більший.

"Не можна купувати костюм на виріст, - запевняє її продавець. - У хлопця фігура уже сформувалася. Мода на костюми не так швидко змінюється, як на джинси і сорочки. Якщо візьмете цей сірий, син зможе одягти його на вступні іспити і на 1 Вересня. Потім може піджак одягати до джинсів – так зараз модно ходити на пари і на роботу в офіс".

Ціни на випускні костюми від 1 до 5 тис. грн. Дешевше 1 тис. розпродують костюми з торішньої і позаторішньої колекції. Серед випускників користуються популярністю приталені піджаки з рукавами, з-під яких на 2 см виглядають рукави сорочки. Серед штанів найчастіше купують завужені донизу.

Зараз ви читаєте новину «Модними будуть світлі випускні костюми у смужку і клітинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути