середа, 07 вересня 2016 17:25

Моделі plus-size запустили проект про справжню красу

Моделі Клементін Десса та Чарлі Ховард запустили власний позитивний проект All Woman Project. Вони закликають усіх дівчат прийняти себе такими, якими вони є та полюбити своє тіло.

"Ми дуже хочемо, щоб жінки всіх форм та розмірів були представлені в індустрії моди і краси, - розповідає Чарлі. - Не тренуйте дівчаток установками, що їм треба бути худими, високими та зі світлою шкірою".

Автор: thedevochki.com
 

Також проект спрямований привернути увагу відомих брендів та зробити їх рекламні кампанії більш різноманітними за рахунок цікавих та неординарних моделей.

"Це одна з тих кампаній, частиною якої завжди хочеться бути, але ніяк не виходить, - коментує Клементін. - Ми хотіли показати якомога більше різних видів жіночої краси, роблячи акцент на несхожості. Було чудово бачити всіх наших моделей разом".

Автор: cosmo.com.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 71-річна модель розкрила чотири головних секрети молодості

Зазначимо, Клементін Десса та Чарлі Ховард знімаються в різних фешн та б'юті кампейнах. Вони відстоюють своє право бути самими собою та не слідувати загальновизнаним стандартам.

Зараз ви читаєте новину «Моделі plus-size запустили проект про справжню красу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути