понеділок, 17 червня 2013 16:16

Маска з полуниць очищує та відновлює шкіру

Львів'янка Оксана Морштук кожного року у червні робить маски та скраби з полуниць.

"У червневі спекотні дні не може бути кращої маски, ніж полунична, - запевняє жінка. – Буквально 3-4 ягоди прекрасно відновлять шкіру. Є маса варіації виготовлення. Найчастіше я роблю так: кілька полуниць, чайна ложка натуральних вершків або натурального йогурту та кілька крапель мигдалевої олії – все розтираю".

Автор: Фото: Уляна Тимків
 

Людям, у яких жирна шкіра, Оксана радить не зловживати такою маскою.

"Це супермаска для жінок за 30. Вона освіжає, відновлює шкіру, з'являються відчуття розгладженості. Нанесіть її на шкіру обличчя на 10 хвилин, але не довше. Кремом після цього не користуйтесь. Взагалі не розумію, для чого після маски, коли шкіра розігріта, забивати пори кремом", - веде далі.

Автор: Фото: Уляна Тимків
 

"Маску роблю двічі на тиждень в будь-який час дня, крім того раз на тиждень користуюсь славнозвісним скрабом з кавової гущі. А кожного ранку ось що роблю. Заздалегідь розминаю полуниці, викладаю в контейнер для льоду і заливаю джерельною або мінеральною негазованою водою. Контейнер ставлю до морозильної камери. Кожного ранку витягаю чудо-кубик і протираю обличчя – це чудовий тонік для ранкового використання", - ділиться досвідом Оксана.

Автор: Фото: Уляна Тимків
 

"І ще один варіант. Просто розтерти полунички і нанести на 15 хвилин на щічки та ніс. Це чудовий відбілювач шкіри для тих, хто у сонячні дні страждає від надмірного прояву веснянок", - завершує жінка.

Зараз ви читаєте новину «Маска з полуниць очищує та відновлює шкіру ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути