неділя, 12 травня 2013 09:55

Для маски з корицею беруть липовий мед

Для маски з корицею беруть липовий мед
Фото: wedding.ua

- Люблю робити маски, але не довіряю хімії, - розповідає 25-річна киянка Світлана Чорна, - тому роблю маски для тіла та обличчя власними руками. Принаймні знаю, що там немає ніякої шкідливої хімії. Роблю маску для тіла с корицею. Вона допомагає очистити шкіру від чорних цяток і робить її дуже ніжною на дотик

- Для маски беру 200 грамів липового меду. Змішую його з трьома столовими ложками молока. Додаю 3 столові ложки персикового масла. Його можна купити в аптеці у відділі для аромотерапії. Персикове масло виготовляють від кісточок. Воно дуже добре використовувати для сухої та втомленої шкіри. Додаю 1 чайну ложку молотої кориці. Всі інгрідієнти добре перемішую.

Бере 3 столові ложки оливкової олії і підігріває на паровій бані, щоб вона стала теплою. Вливає у приготовлену суміш. Ще раз перемішує.

- Маску наношу на мокре тіло. Залишаю на 20 хвилин. Після цього змиваю холодною водою. В кінці потрібно нанести поживний крем. Будь який. Поживна маска з корицею дозволяє позбутися сухості шкіри вже через три процедури.

 

Зараз ви читаєте новину «Для маски з корицею беруть липовий мед». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути