середа, 04 березня 2015 18:55

Лялькова зовнішність і тіло Халка: 18-річна дівчинка набирає популярності в інтернеті
14

У зарубіжних ЗМІ активно обговорюється незвичайна російська дівчина - 18-річна уродженка Енгельса Юлія Вінс. Нещодавно про неї дізналися навіть в Австралії, де її нарекли М'язистою Барбі.

За словами Юлі, вона вперше прийшла в тренажерний зал в 15 років. В "качалку" її привело бажання стати сильнішою, щоб знайти упевненість в собі. За перший рік занять помітних результатів домогтися не вдалося.

Кардинально все змінилося, коли Юля спробувала себе в пауерліфтингу, суто силовому виді спорту, що включає в себе три дисципліни: присідання зі штангою (в народі - "присід"), жим лежачи на лаві і станова тяга. Сумарний результат по трьом вправам визначає кваліфікацію спортсмена. До речі, не варто плутати пауерліфтинг з бодібілдингом: для першого важливі силові показники, а ось культуристи женуться за м'язовим рельєфом.

Силові заняття не могли не позначитися на колись тендітній постаті дівчинки. За рік вправ зі штангою, гантелями і гирями Юля знайшла нових друзів і знайшла заздрісників, яких іноді висміює на особистій сторінці "ВКонтакте". Перші успіхи значно посилили бойовий дух дівчинки і навчили її поступально вирішувати поставлені завдання. "Мені подобається, як я виглядаю", - зазначала сама Юля.

Але найбільшу славу Юля здобула завдяки різним розважальним порталам, де користувачі самостійно публікують свій контент. Росіянку охрестили "Халком з обличчям Барбі". Сама дівчина з гумором ставиться до таких прізвиськ, не сумує і працює тренером, допомагаючи новачкам, що тільки-но прийшли у зал.

Зараз ви читаєте новину «Лялькова зовнішність і тіло Халка: 18-річна дівчинка набирає популярності в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути