четвер, 31 липня 2014 15:35

Dolce & Gabbana випустить лінію засобів по догляду за шкірою
5

Знаменитий італійський дует дизайнерів Dolce & Gabbana запропонує шанувальникам свого бренду косметику по догляду за обличчям.

Ідея створити косметичну лінію засобів для обличчя з'явилася в ході простого спостереження. Доменіко Дольче каже, що тільки красива, повна життя шкіра, здатна зачарувати. Відповідно, дизайнери вирішили, що їх одяг буде набагато більше по душі й дамі, і оточуючим, якщо її буде носити радісна жінка з сяючою шкірою обличчя.

Робити жінок красивими дизайнери збираються разом з маркою P&G Prestige. У колаборації з цією компанією будуть створені маски для обличчя, сироватки, креми і гелі для очей. Особливість всіх цих засобів - особливий компонент Gold Flavo-Silk Tricomplex™, який є комплексом екстрактів, поліпептидів та амінокислот. Косметологи бренду впевнені, що завдяки інноваційному компоненту, косметика буде оновлювати шкіру й робити її більш гладкою. Цей ефект буде досягнуто також за допомогою італійської оливкової олії і вітаміну B3, що входять до складу продукту. Формулу і якість складу протестувала відомий дерматолог Саманта Бантінг (Dr. Samantha Bunting).

У продаж косметика анонсована 7 липня. Придбати б'юті-новинки можна буде в лондонському універмазі Harrods, а потім по всій Європі.

Зараз ви читаєте новину «Dolce & Gabbana випустить лінію засобів по догляду за шкірою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути