середа, 16 листопада 2016 18:20

Дієта 80/20: модель створила новий метод здорового способу життя
6

Фото: dailymail.co.uk

Коли мова йде про здоров'я та гарне самопочуття експерти завжди радять, що люди повинні робити. 22-річна Стефані Клер Сміт працює моделлю та починаючим особистим тренером. Вона обрала іншу тактику — каже, що не потрібно робити.

"Ми чуємо та бачимо багато статей, що робити, аби бути здоровим. Я подумала, що потрібно написати статтю про те, що не слід робити, - написала Стефані на свої сторінці у соціальній мережі. - Всі люди різні. Отже, всі правила мають бути індивідуальними. Негативні дії однакові, тому їх можна об'єднати."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я морила себе голодом" - фітнес-модель знайшла щастя в їжі

По-перше, дівчина зазначила, що не слід пропускати прийоми їжі та "морити себе голодом". Аби харчуватися правильно, слідкуйте за калоріями по таблиці. Раціон обов'язково має бути збалансованим.

Друга порада — не слід намагатися виглядати, як хтось інший. Це все закладено в генетиці.

Також Стефані закликала людей не відмовлятися від речей, що приносять їм позитивні емоції — вечірні заходи та громадське харчування.

"Здорова, збалансована дієта не означає, що не слід їсти те, що ви любите. Я хотіла б заснувати власну дієту — 80/20, - розповіла Стефані. - Якщо відмовлятиме собі у всьому - будете нещасні. А щастя має важливе значення для здорового життя. Також створюється небезпека "зриву" та переїдання"

Зараз ви читаєте новину «Дієта 80/20: модель створила новий метод здорового способу життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути