понеділок, 06 липня 2015 13:08

Б'юті-блогер показала як виглядає ідеальне обличчя без макіяжу
8

Проблеми з шкірою часто змушують дівчат відчувати себе некрасивими і непривабливими. Щоб переконати їх у протилежному, б'юті-блогер зняла відео, де показала, як її недосконале обличчя перетворюється на ідеал краси.

Ем Форд все життя страждала від акне, але змогла за допомогою макіяжу повністю перетворитися. Проте дівчина не стала приховувати своє "справжнє обличчя" чесно показувала його на уроках макіяжу.

Б'юті-блогер веде канал на YouTube, на якому ділиться своїми секретами краси і макіяжу. Пару місяців тому дівчина з ніком My Pale Skin показала себе без макіяжу і була вражена кількістю негативних коментарів на свою адресу. "Що у неї з обличчям?", "Вона взагалі доглядає за своєю шкірою?", "Вона така потворна", "Ти виглядаєш огидно", "Уявіть як прокинутися з такою вранці" – такими відгуками відповіли підписники на її чесність.

Разом з тим, її образи з макіяжем викликали абсолютно протилежну реакцію. Багато користувачів навіть зізнавалися, що готові були б віддати все за таку зовнішність.

Це відео не тільки показує силу впливу медіа на самооцінку людини, але також закликає людей любити себе такими, які вони є.

Зараз ви читаєте новину «Б'юті-блогер показала як виглядає ідеальне обличчя без макіяжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути