пʼятниця, 06 травня 2016 15:12

"Бите скло" та нігті з бісером — модний манікюр сезону
12

Основою цьогорічного манікюру є природність. Це короткі нігті, що не заважають займатися повсякденними справами. В моду повертаються тенденції попередніх років. Про це Gazeta.ua розказала київський майстер манікюру та педикюру Анна Крижановська.

"Класичний французький манікюр та однотонне покриття завжди користуються попитом, - розповідає Анна. - Але у класичний френч додалась родзинка — матове покриття. Також з'явилися різні підвиди: фан-френч — декорування стрічки камінням та бісером, міленіум — додавання до стрічки блискіток, кольоровий - стрічка з різних кольорів, подвійний - дублювання стрічки.

Клієнти-експериментатори надають перевагу блискіткам, різнокольоровим нігтям та камінню — загалом тому, що попередніми роками вважалося несмаком".

Більшість жінок вподобали останнім часом гель-лаки. Вони тримаються до двох тижнів в ідеальному стані та висихають за 30 секунд. Перший гель-лак з'явився у 2010 році під назвою "Shellac".

"Найпопулярнішим зараз дизайном є "бите скло". Це блискітки у формі уламків скла, що насипаються у довільній формі на нігті. Виконується на пастельних, яскравих та чорних відтінках. На другій сходинці за популярністю — геометричний малюнок у формі трикутників, квадратів та ромбів, - наголошує майстер. - Дизайн з додаванням каміння різного розміру, блискітками та бісером набув у цьому сезоні небувалої досі популярності. Як правило, акцент робиться на один, максимум два нігтя. Але при цьому аплікація є доволі строкатою.

Досі часто просять зробити місячний манікюр з акцентом на лунці нігтя знизу. Використовується два кольори, схожі або контрастні за тональністю. Розрізняють три види такого дизайну: з опуклою посмішкою, увігнутою посмішкою та нестандартною лінією - овальна, трикутна, квадратна" - розповіла Аня.

Вперше місячний манікюр представили на показі модного дома Dior. Тому його ще називають манікюром від Dior.

Зараз ви читаєте новину «"Бите скло" та нігті з бісером — модний манікюр сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути