пʼятниця, 07 вересня 2012 12:59

Білкова дієта найефективніша для схуднення

Білкова дієта найефективніша для схуднення
На білковій дієті сидить співачка Тіна Кароль. За літо вона помітно схудла

"Мої подруги перепробували масу дієт. Усі стрункі, їм худнути й не треба, а мені не завадило б скинути кілька кілограмчиків, - пише киянка Людмила. - Я пробувала сидіти на кавуновій дієті, але її можна застосовувати, якщо сидиш вдома. Для офісного працівника така очистка організму не підходить. Вже відмовилась від хліба і вермішелі, їм тільки курятину, увечері бігаю 5 кіл навколо стадіону, вдома качаю прес. Поки що результат мене не тішить. Що скину протягом тижня, набираю назад за вихідні. Бо постійно сиджу вдома і їм".

Столичний дієтолог Оксана Герасименко радить спробувати білкову дієту. На такій сидять моделі, зірки шоу-бізнесу, актори та політики.

"Для початку відмовтеся від мучного, цукру, солодощів, смаженого і жирного, - каже Оксана Дмитрівна. - Бажано їсти продукти, багаті білками — рибу, яйця, сир і м'ясо, ні в якому разі не жирне. Все це корисно доповнювати салатами з зелені, капусти і свіжих огірків. Солодощі треба замінити на фрукти і сухофрукти. Корисно споживати кавун, яблука, малину і чорниці".

Двічі на рік дієтолог радить пробувати голодну дієту.

"Можна їсти один раз в день і пити 2-3 літри води. На таких часто сидять моделі перед важливими показами і учасниці конкурсів краси, аби відкоригувати параметри".

На білковій дієті сидить співачка Тіна Кароль. За літо вона помітно схудла.

"Заради бездоганної фігури Тіна відмовилася від солі, цукру і навіть змінила свій райдер, - кажуть в оточенні артистки. - Тепер на гастролях вона живе лише у готелях, де є фітнес-клуб і кухарі готують страви за індивідуальним замовленням. Наприклад, під час концерту в Одесі Тіна Кароль замовляла на обід гречку, куряче м'ясо і багато зелені. Пила негазовану воду".

Одна київська співачка, яка просить не вказувати свого імені, називає Тіну Кароль рекордсменкою строгих дієт.

"Раніше вона часто сиділа на дієтах. Коли зустрічались з нею на концертах "95 кварталу" чи Пісні року, то постійно ділилась новими дієтами. Завдяки деяким вона помітно схудла. Тепер носить одяг на два розміри менший, ніж який носила на початку кар'єри. Найважче Тіні було відмовитися від солодощів. Вона любила раніше на репетиціях тамувати голод тістечками і цукерками", - каже співачка.

Зараз ви читаєте новину «Білкова дієта найефективніша для схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути