четвер, 10 травня 2012 17:53

Рисова дієта дозволяє скинути п'ять кілограмів за півтора тижні

Рисова дієта дозволяє скинути п'ять кілограмів за півтора тижні
Зерна рису регулюють обмін речовин та поглинають токсини

"Мій знайомий повернувся з Китаю, – розповідає одеситка Ганна Гунченко. – Там дізнався рецепт дієти для нормалізації ваги. Вона підходить як повним людям, котрі хочуть скинути вагу, так і худим, котрі хочуть набрати. Розповідають, що таким методом користувалися ще давні монахи".

Суть дієти полягає у тому, аби їсти очищені сирі рисові зерна. Зернин потрібно брати стільки, скільки років має людина. Зерна рису регулюють обмін речовин та поглинають токсини. Також не дають солі осідати в організмі – таким чином сіль не затримує рідину.

"Зранку натщесерце, не жуючи, їх треба проковтнути, – каже Ганна. – Після того 4 години не їсти і не пити. І увечері після 18 години не приймати їжі. а так протягом дня можна харчуватися, як завжди".

Ганна приймала рисові зернята протягом 10 днів. Скинула 5 кілограмів.

"У Китаї рекомендують після десятиденного курсу робити двомісячну перерву. Так і зробила. Ваги відтоді не набрала, хоча їм усе, і мало рухаюся. – розповідає Ганна. – Метод дуже сподобався. Бо не вимагає значних зусиль. Зернята я їла відразу, як проснулася – о 6 ранку. Поки зібралася, добігла до роботи – десь о 10 уже снідала. Так що це в мене без проблем.

Найважче було не їсти після 18. Вживала сироватку та чай без цукру. "У нас в офісі половина дівчат підсіли на рисову дієту, - каже жінка. - Деякі вже й результат мають".

Зараз ви читаєте новину «Рисова дієта дозволяє скинути п'ять кілограмів за півтора тижні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути