четвер, 26 березня 2015 19:06

Безтурботні мачо та пихаті красунчики: стандарти чоловічої краси у світі

Безтурботні мачо та пихаті красунчики: стандарти чоловічої краси у світі

Чоловіки незалежно від своєї національності все більше приділяють уваги власній зовнішності, про це свідчать такі цифри, продаж продуктів за догляду для чоловіків виріс на 70% у 2014 році.

Результати отримані з професійних публікацій, сфери розваг, та медіа.

Стандарти краси для чоловіків різних країн є наступними:

Америка: чоловікам притаманне підкачене тіло, "волохата сексуальність".Ідеальна чоловіча зовнішність виглядає так: світла шкіра, неголеність, та фігура з м'язами

Згідно опитування Hollywood diversity 83.3% чоловіків у фільмах 2013 року були білими.

Мексиканці вважають омріяною зовнішністю, ту яка близька до традиційної мексиканської культури, і за манерами нагадують мачо.

Мексиканці за свою пихатістю стали другими у світі після Венесуельців.

Бразильці: 43,1% бразильців мають змішану расу. "германські риси з засмаглою шкірою є привабливим міксом. Косметичні операції стали нормою для бразильських чоловіків.

Південна Африка: більше 70 % обкладинок видання Men's Health, GQ у країні у 2014 році прикрашають білі чоловіки.

Дослідження показують, що західний тип чоловіків все більше набирає популярності у чоловіків Південної Африки та представників змішаних рас.

Нігерія: статистика показує, що 20-річні чоловіки вважають великі м'язи привабливими для жінок.

Турки їхні серіали збирають мільйони глядачів по всьому світу. Турецьких чоловіків вважають найбільш романтичними. Серед найпоширеніших процедур краси для турецьких чоловіків є депіляція тіла.

Італія тамтешні чоловіки носять модний одяг і не бояться поєднувати кольори, які частіше обирають жінки. Ідеальний вигляд для італійця це легка безтурботність.

Великобританія професійні спортсмени як Девід Бекхем є прикладом ідеального чоловіка. 1 з 5 чоловіків англійців має татуювання. Обличчя і тіло голиться частково.

Індія:  чоловіки все частіше використовують засоби з догляду за обличчям це є 65:% від всієї кількості у світі. Популярності набувають висвітлюючи крема, якими користуються і зірки Боллівуду.

Південна Корея Поп-культура Південної Кореї домінує в усій Азії. Тіла корейських зірок підтягнуті та підкачені, обличчя з м'якими рисами. Корейських чоловіків можна побачити з макіяжем на обличчі. Все більше чоловіків вдаються до пластики, Великі очі, рівний ніс є ідеальними для представників сильної статі.

Філіппінці вважають ідеальними рисами чоловіків є це поєднання місцевих рис з іспанським та американським впливом. Тип мачо все більше заміщує образ метросексуала.

Австралія чоловіки помішані на тому, щоб зробити свої тіла підкаченішими та стрункішими. У відео опитуванні на Facebook брати Хемсворт з Австралії стали найпривабливішими зірками.

У 2010 році за даними опитування, найпривабливішими стали чоловіки які мають змішану расу.

Чоловіки незалежно від раси та сексуальної орієнтації все більше відчувають вплив стандартів краси у світі.

Зараз ви читаєте новину «Безтурботні мачо та пихаті красунчики: стандарти чоловічої краси у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути