вівторок, 02 вересня 2014 16:41

Авокадо і квасоля допоможуть позбавиться від жиру на животі

Авокадо і квасоля допоможуть позбавиться від жиру на животі

Кращим способом позбутися від жиру на животі є дотримання низькокалорійної дієти і регулярні заняття спортом. На які продукти слід налягати, аби швидше отримати плоский живіт, розповіла дієтолог Кара Ландау.

Мигдаль

Мигдаль багатий вітаміном Е, білком і клітковиною, що допомагає продовжити відчуття ситості. Навіть враховуючи той факт, що мигдаль відрізняється високим вмістом калорій, він не сприяє відкладенню жиру на животі.

Кавуни

Кавун на 82 % складається з води і допомагає виведенню з організму зайвих речовин. Крім того, кавун багатий вітаміном С, а кількість калорій, що міститься в одній чашці цієї ягоди - менше 100.

Квасоля

Споживання цього продукту на регулярній основі допомагає позбутися від жирових відкладень, сприяє розвитку м'язів тіла і покращує травлення. Крім того, квасоля також допомагає відчувати ситість протягом більш тривалого періоду часу.

Зелені листові овочі

Всі види зелених листових овочів низькокалорійні, багаті клітковиною, важливими вітамінами і мінералами, які сприяють утриманню води в організмі, не викликаючи здуття живота і дискомфорту.

Огірки

Огірки - також низькокалорійні продукти, які не провокують здуття живота. Приміром, в одному огірку міститься всього 45 калорій і 96 % води.

Авокадо

Це воістину чарівний фрукт, багатий різними життєво важливими живильними речовинами. Авокадо містить клітковину, яка допомагає продовжити відчуття ситості і мононенасичені жирні кислоти, за рахунок яких легко відбувається спалювання жиру з живота.

Вівсянка

Вівсянка - відмінний вибір для сніданку, який приборкує голод на 4-6 годин, забезпечує нас енергією, а крім того, допомагає організму очиститися, сприяючи втраті ваги.

Вода

Достатнє споживання рідини є обов'язковою умовою для схуднення. Вода сприяє правильній роботі всіх органів і допомагає виводити з організму все зайве.

Яблука

Яблука багаті клітковиною, яка відмінно насичує, допомагаючи уникнути переїдання. І, до того ж, разом з яблуками наше тіло отримує максимальну кількість необхідних йому поживних речовин.

М'ята

Споживання м'яти покращує травлення і сприяє видаленню зайвого жиру з живота. Ця травичка також сприятливо діє на стан нашої шкіри. Найпростіший спосіб збільшити споживання м'яти - додавати в чай або робити з неї легкий відвар.

Зараз ви читаєте новину «Авокадо і квасоля допоможуть позбавиться від жиру на животі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути