середа, 15 квітня 2015 17:13

5 людей, які серйозно схудли і змінили своє життя
5

Кевін Мур, Австралія. Найважчий герой Кевін Мур брав участь відразу в двох сезонах шоу в Австралії. Він схуд з 255 до 160 кг і продовжує працювати над собою. Коли Великий Кев скинув достатньо ваги, щоб мати можливість самостійно встати на одне коліно, він зважився зробити пропозицію своїй дівчині Джулі. І вона, звичайно, відповіла «так».
Мозес Кінікіні, США. Учасник 11-го сезону американської версії Мозес Кінікіні довів, що і роки не є перешкодою для схуднення. Він не просто прийшов на шоу в 47 років, але і поставив своєрідний рекорд швидкості схуднення, скинувши за один тиждень 18,6 кг! Такими темпами Мозес дістався до фіналу, схуднувши в підсумку з 200 до 130 кг.
Юлія Фоміна, Україна. «У 17 років я важила вже 110 кг і вперше усвідомила, що, напевно, з такими формами мені не вдасться вийти заміж», - так починалася історія Юлії Фоміної в українському варіанті шоу. Заміж дівчина все ж вийшла, але зізнавалася, що навіть не могла роздягнутися перед чоловіком - їй було занадто соромно за потворне тіло. Тепер Юля - справжня красуня, вона важить 56 кілограмів, їздить по країні з тренінгами щодо здорового способу життя і ділиться дієтичними рецептами на ТБ.
Рейчел Фредріксон, США. Переможниця 15-го сезону американської версії шоу 24-річна Рейчел Фредріксон стала справжньою світовою рекордсменкою по втраті ваги, скинувши близько 60% (!) Від своєї початкової маси. На шоу Рейчел зуміла схуднути з 118 до 47 кг. Зараз вона почувається чудово, не втомлюючись щодня публікувати в своєму фейсбуці Селфі з пробіжок і мотивують картинки.
Джоді Пренджер, Великобританія. «Я відчуваю себе невпевнено, я наче живу не своїм життям», - говорила перед шоу британка Джоді Пренджер. Після реаліті дівчина стала зіркою, почала працювати на радіо і телебаченні, записала три альбоми і, звичайно, випустила автобіографію. І все це завдяки шоу - на ньому вона схудла з 115 кілограмів до 61, скинувши більше 46% своєї ваги.

У своєму бажанні скинути вагу багато хто готовий піти на все можливе. І в підсумку отримує те, чого прагнув. Але, на жаль, часті зриви і відсутність сили волі здатні підкосити впевненість худнучих.

В якості мотивації, пропонуємо вам історію п'яти осіб. Вони - учасники найбільшого світового хіта про схуднення The Biggest Loser.

У цій добірці ми зібрали 5 найбільш вражаючих історій за весь час існування шоу.

Зараз ви читаєте новину «5 людей, які серйозно схудли і змінили своє життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути