середа, 29 жовтня 2014 17:29

17-річна сестра Кардашьян зробила пластику губ
2

Кайлі Дженнер, молодша сестра Кім Кардашьян, не має від природи пухких вуст, як у її сестри. Але це дівчину зовсім не засмутило і вона звернулася за "тюнінгом" до пластичного хірурга.

Те, що сімейство Кардашьян в повному складі відвідує кращих пластичних хірургів Голлівуду - ні для кого не секрет. Варто лише порівняти їх фотографії до появи на екранах реаліті-шоу Keeping Up with the Kardashians і після.

Якщо походи старших членів сім'ї по кабінетах косметологів і хірургів стали вже буденною і навіть задокументованою річчю (глава сімейства, Кріс Дженнер, в прямому ефірі зробила пластику грудей, а Кім Кардашьян прибрала лазером розтяжки на грудях після народження дочки Норт), то втручання в зовнішність молодших сестер Кайлі і Кендалл викликало справжній резонанс у ЗМІ.

За фотографіями в Мережі чітко видно, що губи Кайлі Дженнер зазнали істотних змін за роки її зйомок у шоу. Сама дівчина не підтверджує і не заперечує інформацію щодо природності своєї краси. Так, у своєму Twitter вона написала повідомлення: "Скільки можна обговорювати мої губи? Спочатку розберіться зі своїм життям і обговоріть речі більш важливі. Або хоча б нові. Мені нудно".

Зараз ви читаєте новину «17-річна сестра Кардашьян зробила пластику губ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути