понеділок, 02 вересня 2013 17:49

Залізна бахрома і вкраплені дзеркальця - "стильні" пакистанські вантажівки
19

Великовантажні машини в Пакистані - предмети мистецтва. Мабуть, таких гарних вантажівок не зустрінеш ні в одній країні світу. На прикрасу йдуть роки і круглі суми. Іноді біжутерія на вто не дешевше самої вантажівки. Для розпису кабіни і кузова запрошуються кращі художники. Вантажівки представляють разючий контраст з однотонною місцевістю. Та й самі водії у своїх сукнях - виглядають на тлі красивих машин як непорозуміння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Утилізаційний збір може вдарити по держбюджету - експерт

Вантажівки  прикрашені залізною бахромою, яка дзвенить при їзді і круглими пропелерами. Надбудову над кабіною з дерева роблять спеціальні теслі. У обшивку вкраплені дзеркальця та різнокольорові лампочки. Вечорами вантажівка здається нарядженою ялинкою.

Їх швидкість на пакистанській дорозі не перевищує 20 км/год. Перевантаження призводить до того, що часом відмовляє двигун, гальма, або не витримує ходова частина. Машина розвалюється або перевертається прямо на дорозі, блокуючи її намертво. Як правило, машина відновленню не підлягає, тому її вантаж перевантажують на інші машини, а автомобіль кидають прямо на дорозі обклавши камінням для безпеки, або за допомогою важкої техніки звалюють у прірву, щоб не заважала руху .

Зараз ви читаєте новину «Залізна бахрома і вкраплені дзеркальця - "стильні" пакистанські вантажівки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути