пʼятниця, 15 квітня 2016 18:40

Volkswagen припинить випуск моделі Beetle
4

У 2018 році німецький концерн Volkswagen Group завершить серійне виробництво культової моделі Volkswagen Beetle.

Компанія не випускати наступника легендарного автомобіля, повідомляє Road and Track.

На прийняття цього рішення вплинули низькі обсяги продажів Volkswagen Beetle на тлі "дизельного скандалу". Німецька марка планує зосередитися на випуску моделей сегмента CUV/SUV, які в останні роки користуються світовим успіхом. Наразі керівництво Volkswagen Group не коментує інформацію про зняття з конвеєра Beetle.

Хетчбек Volkswagen Beetle актуального покоління продають з 1998 року. У минулому році автомобіль отримав версію Dune з розширеними колісними арками, більш брутальним дизайном і збільшеним на 10 мм дорожнім просвітом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Volkswagen Golf отримає 400-сильний двигун

На ринку Європи модель Volkswagen Beetle Dune продають з бензиновими і дизельними силовими агрегатами потужністю від 105 до 220 к. с. Однак, за неофіційними даними, крос-версія моделі не приносить солідних прибутків і не додала популярності легендарному автомобілю.

New Beetle створили на такій ж платформі, як VW Golf mk IV, VW Bora, Skoda Octavia A4 і Audi A3. Спочатку автомобіль призначався для внутрішнього Північноамериканського ринку, але потім з'явилася модифікація й для інших країн.

Нагадаємо, німецький автомобільний концерн Volkswagen має намір в найближчому майбутньому запустити на світовий ринок малолітражного кросовера Polo SUV.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen припинить випуск моделі Beetle». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути