вівторок, 05 квітня 2016 17:29

Volkswagen вивів на тести Polo SUV
7

Фото: autoevolution.com

Німецький автомобільний концерн Volkswagen має намір в найближчому майбутньому запустити на світовий ринок малолітражного кросовера Polo SUV.

Автомобіль вже почав дорожні тести. Новинку збиратимуть на модульній платформі MQB, яка дозволяє змінити колісну базу і звис. Автомобіль в довжину матиме 4,2 м., повідомляє Planet Today.

Майже все, що доступно на Golf або Passat втілять на цьому SUV. У моторну лінійку Polo SUV увійдуть 3 і 4-циліндрові двигуни з турбонаддувом. Основним з них повинен стати 1,0-літровий TSI, на який Volkswagen покладається все більше і більше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Porsche та Volkswagen відкличуть майже мільйон позашляховиків

Що стосується дизельних двигунів, то не виключений варіант з 1.4 TDI, 1,6 TDI або навіть впровадження нового 1,5-літрового мотора. Автомобіль можуть оснащувати повним приводом і 7-ступеневою коробкою передач DSG.

Поки у майбутньої новинки немає власної назви, але в ньому має бути присутня літера "Т", як це раніше було з T-Roc і T-Cross. Точні терміни запуску моделі поки невідомі.

Нагадаємо, північноамериканський підрозділ Volkswagen of America офіційно розсекретив новий серійний універсал підвищеної прохідності Volkswagen Golf Alltrack.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen вивів на тести Polo SUV». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути