пʼятниця, 27 листопада 2015 15:02

Водіїв попереджають про мокрий сніг та ожеледь на вихідних

Водіїв попереджають про мокрий сніг та ожеледь на вихідних
фото: tsn.ua

У Київській області з 29 листопада очікують мокрий сніг та ожеледь. Про це повідомляє прес-служба Головного управління національної поліції в Київській області.

"Водії, будьте максимально уважними та обережними під час руху в несприятливих погодних умовах, неухильно дотримуйтесь швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування. Також радимо перш за все замінити гуму на зимову, перевірити гальма, зовнішні світлові прилади, склоочисники, системи обігріву та охолодження. Не варто забувати про вимоги безумовного дотримання Правил дорожнього руху, адже саме в перші дні зими збільшується ризик виникнення аварійних ситуацій і скоєння дорожньо-транспортних пригод", - йдеться у повідомленні поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінінфраструктури захистить дороги від руйнування вантажівками

Нагадаємо, що Київська служба автомобільних доріг завершила підготовку виробничих підрозділів та заготувала протиожеледні матеріали.

Зараз ви читаєте новину «Водіїв попереджають про мокрий сніг та ожеледь на вихідних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути