четвер, 26 листопада 2015 11:04

Дорожники Київщини заявили про готовність до зими

Дорожники Київщини заявили про готовність до зими

Київська служба автомобільних доріг завершила підготовку виробничих підрозділів та заготувала протиожеледні матеріали. Про це повідомила прес-служба САД у Київській області.

Для виконання робіт по зимовому утриманню доріг Київської області підрядні організації заготували 105,7 тис. тонн піску й відсіву та 20,3 тис. тонн технічної солі. Також підрядники відремонтували та підготували 528 одиниць спеціальної дорожньої техніки та механізмів, серед яких піскорозкидачі, солерозподілювачі, роторні снігоочищувачі, трактори з навісним обладнанням, навантажувачі, бульдозери та автогрейдери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві підсвічують відбійники для любителів різати повороти

До виконання робіт по зимовому утриманню доріг планується залучати дорожню техніку сторонніх організацій, з якими дорожники уклали відповідні договори.

Крім цього, 19 листопада відбулися штабні тренування, в ході яких були відпрацьовані спільні дії щодо забезпечення належного проїзду автодорогами в умовах виникнення надзвичайної ситуації природнього характеру та обмеження в цей період в'їзду автомобільного транспорту у Київ для запобігання утворенню заторів та зупинок у русі. В тренуваннях взяли участь працівники ГУ ДСНС України в м. Києві та Київській області, УДАІ ГУ МВС України у Київській області та дорожньої поліції міста Києва, та дорожніх організацій Києва та області.

Зараз ви читаєте новину «Дорожники Київщини заявили про готовність до зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути