понеділок, 26 травня 2014 15:44

У столиці вранці спалили три автомобілі

У столиці вранці спалили три автомобілі
Фото:tsn.ua

Сьогодні невідомі за 15 хвилин спалили три автомобілі в різних кінцях Троєщини. Місцева самооборона першою прибула на всі три виклику. Помічник координатора Іван Хмельницький чергував всю ніч і особисто був присутній на виклики.

" В 4 ранку надійшов виклик. Люди зателефонували і сказали, що на Маяковського 1б горить автомобіль. Ми прибули туди разом із пожежниками. Один автомобіль згорів повністю, і полум'я вже перекинулося на другий. Але місцеві жителі встигли відштовхнути другий автомобіль. Тому його полум'я пошкодило не дуже", - розповів Іван.

За його словами, після того як загасили полум'я, МНС-ники сказали хлопцям з самооборони, що авто підпалили. "Ми перебували на місці першого підпалу хвилин 10, і раптом пожежним надійшов виклик про ще один підпал автомобіля на іншому кінці Троєщини", - поділився Хмельницький.

За його словами, самооборона відразу ж виїхала на Бальзака, 68. "Коли приїхали, місцеві вже встигли загасити пожежу за допомогою вогнегасника. У джипа Suzuki було вибито заднє скло, а на сидінні знайшли банку з запальною сумішшю", - розповів Іван.

Також Хмельницький повідав про те, що в самообороні розглядають версію підпалів з метою провокації і зриву підрахунку голосів на виборах. "Наш штаб знаходиться в РДА, де сьогодні всю ніч проводили підрахунки голосів. На підпал перших машин ми виїхали повним складом. А потім прийшла в голову думка, що ось цими підпалами нас явно хотіли розвести по різних кінцях Троєщини і відвернути увагу від підрахунку голосів. Тому ми частина загону відправили назад", - розповів Іван.

У МНС ситуацію поки не коментують. Глава ДержНС Світлана Водолага заявила, що висновки про підпал  буде робити МВС. За її словами, в місцевому управлінні міліції зараз ведеться розслідування.

Зараз ви читаєте новину «У столиці вранці спалили три автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути