вівторок, 16 вересня 2014 13:30

У мережі з'явилося перше фото кросовера Fiat 500X

Опублікована перша офіційна фотографія серійного кросовера, який поповнить сімейство Fiat 500. Прем'єра новинки відбудеться на Паризькому автосалоні.

Зображення кросовера потрапило в глобальну Мережу всупереч намірам виробника, так що офіційною інформацією вона не супроводжується. Тим не менш, по знімку можна зробити висновок, що серійний кросовер якщо і отримає якісь відмінності від свого прототипу 2012 року, то явно незначні.

Fiat 500X побудований на тій же платформі, яка використана в конструкції компактвена 500L і невеликого кросовера Jeep Renegade.

За попередніми даними, моторна гамма кросовера буде складатися з чотирициліндрових моторів - бензинових MultiAir і дизельних MultiJet. Кросовер отримає опціональну систему повного приводу, яку, найімовірніше, запозичить у американського співплатформенника. У нього ж Fiat 500X позичить і девятиступенчатый "автомат", але крім нього, новинку забезпечать ще і механічною коробкою, і "роботом" з двома зчепленнями.

У продажу невеликий італійський кросовер повинен з'явитися ще до кінця року.

 
Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явилося перше фото кросовера Fiat 500X». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути