пʼятниця, 06 лютого 2015 12:00

В Ізраїлі з'явиться повітряне таксі, яке буде перевозити пасажирів зі швидкістю 240 км/год
3

Ізраїльська корпорація Israel Aerospace Industries закінчує останні приготування перед випробуваннями унікальної транспортної системи SkyTran, яка  представляє собою повітряне таксі.

Демонстраційна модель системи SkyTran протяжністю 500 метрів буде побудована і введена в експлуатацію в Тель-Авіві до кінця 2015 року. Система являє собою монорельс, за яким, використовуючи принцип магнітної левітації, пересувається двомісна кабіна.

Викликати даний транспортний засіб можна буде за допомогою спеціального додатка, встановленого на смартфоні або планшеті. Імовірно повітряне таксі зможе розвивати швидкість до 240 км на годину.

У разі успішного завершення тестування інноваційної системи, Space Act приступить до створення масштабної транспортної мережі, яка охопить весь Тель-Авів. Планується, що надалі повітряне таксі може з'явитися в країнах Європи і Азії.

Зараз ви читаєте новину «В Ізраїлі з'явиться повітряне таксі, яке буде перевозити пасажирів зі швидкістю 240 км/год». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути