пʼятниця, 19 вересня 2014 15:15

У Нідерландах стартувало виробництво суперкара Vencer Sarthe
4

У Нідерландах стартувало виробництво суперкара Vencer Sarthe.

Передсерійна версія автомобіля з двигуном від Chevrolet Corvette була представлена у квітні минулого року. Однак перед стартом виробництва було прийнято рішення провести ряд доопрацювань екстер'єру та інтер'єру, а також замінити корветовский мотор більш потужним агрегатом.

Тепер купе отримав восьмициліндровий 622-сильний мотор об'ємом 6,3 л з механічним нагнітачем, що показує нескромні 622 к.с. і 832 Нм і агрегований механічної "шестиступкой".

Розгін з нуля до сотні займає 3,6 секунди, що на 0,2 секунди швидше передсерійного варіанту, а максимальна швидкість зросла на 12 км/год і тепер становить 338 км/рік.

Sarthe отримав сталеве шасі, кузовні панелі з вуглепластика, підвіску на подвійних поперечних важелях і диференціал Torsen на задній осі. Гальмівні механізми восьмипоршневые спереду і ззаду чотирьохпоршневі. Маса - 1390 кг

Ціна спорткара вже названа - 270 882 євро без урахування податків. За словами представників компанії Vencer, планується випускати по одному примірнику автомобіля в місяць.

Зараз ви читаєте новину «У Нідерландах стартувало виробництво суперкара Vencer Sarthe». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути