пʼятниця, 04 березня 2016 10:56

Toyota представила концепт гібридного RAV4
8

Фото: worldcarfans.com

На Женевському автосалоні відбулась презентація концептуального Toyota Hybrid Sapphire RAV4.

Авто пофарбували ексклюзивною синьою фарбою. Також концепт відрізняється за кольором бамперів, додатковою хромованою обробкою і унікальними 20-дюймовими легкосплавними дисками, повідомляє AutoSvit.

Зміни в інтер'єрі досить обмежені: концепт обшили чорною шкіряною оббивкою, з синьою контрастною строчкою, синіми акцентами і хромованими вставками, кермо з трьома спицями, регульоване заднє сидіння. Також авто отримало інформаційно-розважальну систему.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: SsangYong офіційно представив Tivoli XLV

Як і в стандартній моделі, концепт має гібридний силовий агрегат, що складається з 2,5-літрового чотирициліндрового двигуна, електричного двигуна і електричної безступеневої коробки передач. Це дозволяє моделі отримати загальну потужність 197 кінських сил.

З точки зору продуктивності, водії можуть розраховувати на прискорення від 0-100 кілометрів на годину за 8,3 секунди. Модель споживає 4,9 л на 100 км і має 115 грамів CO2 на кілометр.

Концепт Hybrid Sapphire RAV4 не піде у виробництво, але Toyota оголосила про плани запропонувати новий варіант з додатковими компонентами в колір кузова.

Нагадаємо, американська компанія Tesla представила у Женеві електрокросовер Model X.

Зараз ви читаєте новину «Toyota представила концепт гібридного RAV4». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути