четвер, 03 березня 2016 10:28

Tesla показала європейцям Model X
6

Фото: фото: IBTimes UK

Американська компанія Tesla представила у Женеві електрокрососвер Model X.

У багатьох відносинах, модель X - еволюція моделі S. Автомобілі мають одні і ті ж шасі, що містить ту ж батарею та ідентичні передні і задні мотори, повідомляє International Business Times.

Також у моделей S та X подібний зовнішній дизайн і знайомий інтер'єр, в комплекті з масивною 17-дюймовою сенсорною приладовою панеллю.

Основна відмінність полягає у тому, що Model S позиціонують як автомобіль для бізнесменів, а Model X більше як сімейний автомобіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогер опублікував відеоогляд Tesla Model X

Задні бокові двері створили як легендарні "Крила чайки". Це полегшує доступ в авто у вузьких місцях. Tesla Model X - це семимісний SUV з трьома рядами сидінь. Задній ряд легко помістить двох дорослих осіб. Він може розігнатися до 60 миль в годину за 3,2 секунди. Це робить його найшвидшим SUV.

Нагадаємо, рототип автомобіля презентували ще у 2012 році, а замовлення можна було подавати з 2014-го. Випуск першої партії не раз переносили. Нещодавно з конвереєра зійшла перша тисяча автомобілів Model X. Максимальний запас ходу - 450 км, але на практиці він складає 350-400 км на одній зарядці. Варітсть автомобіля в США - $135 тис, у Росії кінцева вартість склала 200 тисяч.

Зараз ви читаєте новину «Tesla показала європейцям Model X». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути