вівторок, 10 січня 2017 16:31

ТОП-5 українських пісень про автомобілі

ТОП-5 українських пісень про автомобілі
Io.ua

З часів створення автомобілів, про них багато писали, знімали фільми і складали пісні.Gazeta.ua пропонує 5 українських пісень про автомобілі.

1. Гурт "Скрябін" з піснею "Porsh Panamera"
Це українська версія відомого кубинського революційного гімну "Guantanamera".
Назва пісні "Porsh Panamera" є грою слів. Кліп на пісню був знятий одним кадром, хоча за словами Кузьми, це навіть не кліп, а пародія на нього.

2. Гурт "Крихітка", пісня "Авто"
Пісня увійшла до альбому "Рецепт", який вийшов 2009 року. Це дебютний альбом гурту "Крихітка". Раніше, команда називалась "Крихітка Цахес". У складі платівки 13 пісень. Дизайнером обкладинки виступив американець чилійського походження Ricardo Villavicencio. Під час виконання композиції на концертах на екрані позаду музикантів транслюється нічний тунель, де їде автівка.

3. Гурт "Океан Ельзи", пісня "911"
У 2001 році з`явилась пісня "911". Зйомки кліпу проходили на території кіностудії ім. Довженка. Температура не піднімалася вище плюс п'яти градусів. Машина, в якій сиділи хлопці, не обігрівалась, і під кінець зйомок всі музиканти, одягнені лише в сорочки і джинси, дуже замерзли. Але більше всіх, за словами братів-режисерів Ігоря та Олександра Стеколенко, постраждав технік Петрович, який у момент вибуху авто виявився зовсім недалеко від машини.

4. Гурт "Крик душі" з піснею "Моя машина"
У пісні вокаліст розповідає про купівлю машини, на яку "все життя гроші збирав". Команда зняла бюджетний фан-кліп, який обійшовся в 5 літрів пального. Пісня увійшла до альбому "А світ так і не навчився любити..." 2012 року.


5. "Дзідзьо" - "Каділак"
Композиція увійшла до альбому "DZIDZIO Хіти", який гурт випустив у 2014-му році. Автор тексту та музики - Михайло Хома. Канал гурту на YouTube має 136 млн. переглядів відео. Український поп-гурт був створений Андрієм Кузьменком у 2009 році. Перша композиція команди - переспів пісні "Старі фотографії" гурту "Скрябін".

Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 українських пісень про автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути