понеділок, 13 жовтня 2014 17:56

Шумахер міг отримати серйозну травму через камеру GoPro на шоломі

Шумахер міг отримати серйозну травму через камеру GoPro на шоломі
Фото:mediaport.ua

Гонщик "Формули-1" Міхаель Шумахер міг отримати серйозну травму голови під час катання на лижах через камеру GoPro на шоломі.

Про це заявив журналіст Жан-Луї Монсет (Jean-LouisMoncet), пише The Telegraph з посиланням на слова Міка Шумахера, сина гонщика.

Журналіст нагадав, що шолом Шумахера отримав дуже серйозні механічні пошкодження, які розкололи його буквально навпіл. Фахівці провели лабораторні випробування матеріалу, з якого виготовлений шолом, і прийшли до висновку, що він не мав дефектів. Зараз проводяться випробування шолома з того ж матеріалу, але з закріпленою на ній GoPro, щоб з'ясувати, чи впливають кріплення камери на його механічні властивості.

Нагадаємо, що нещасний випадок з гонщиком стався 29 грудня 2013 року. Тоді Шумахер і його син каталися на гірськолижній трасі курорту Мерібель (Франція). Гонщик не впорався з керуванням і виїхав за межі траси. На непідготовленому схилі він наїхав на засніжений камінь, впав і вдарився головою об виступ скелі. У процесі подальшого лікування Шумахера ввели у штучну кому. На даний момент він дуже повільно виходить із цього стану в домашній палаті.

Зараз ви читаєте новину «Шумахер міг отримати серйозну травму через камеру GoPro на шоломі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути