вівторок, 06 листопада 2012 15:29

Seat представив серійну Ibiza Cupra

Seat представив серійну Ibiza Cupra

Seat представив серійну Ibiza CupraКомпанія Seat розсекретила готову до виробництва "заряджену" версію хетчбека Ibiza, яка отримала традиційну назву Cupra. Їй дістався турбований двигун об'ємом 1,4 л, загрегатований з роботизованою коробкою DSG, спортивна підвіска і розширений набір обладнання.

Seat Ibiza Cupra забезпечили відомим за деякими інших моделях концерну VW двигуном 1,4 TSI, який має в своєму розпорядженні і турбіну, і механічний компресор. Двигун розвиває 180 к.с. і 250 Нм, що дозволяє хетчбеку прискорюватися до 100 км/год за 6,9 секунди. Максимальна швидкість при цьому досягає 228 км/год. Варто відзначити, що двигун відрізняється помірним апетитом: як заявляють виробники, витрата палива в змішаному циклі складає близько 5,8 л на 100 км.

Крім потужного мотора і 7-ступінчастою DSG, хетчбек отримав спортивну підвіску зі зниженим кліренсом і можливість установки опціонального пакету Performance AP, в який входять могутніші гальма і система електронної імітації блокування диференціала.

Екстер'єр Ibiza Cupra пожвавився за рахунок 17-дюймових коліс, нових бамперів, центрально розташованого патрубки випускної системи і світлодіодним оптики. В інтер'єрі з'явилися спортивне рульове колесо і нові передні крісла.

Що стосується доступного обладнання, то список поповнився новою мультимедійною системою Portable System, що дебютувала на хетч Mii. Вже в стандарті Seat Ibiza Cupra оснащується біксеноновою оптикою, клімат-контролем і датчиком дощу.

Європейські продажі Seat Ibiza Cupra стартують з ринку Великої Британії, де почнуться в січні 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Seat представив серійну Ibiza Cupra». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути