вівторок, 04 жовтня 2011 16:42

Seat готує малолітражку на платформі up!
14

Фото: Фото: Seat

Слідом за компанією Skoda про свій намір випустити малолітражку на платформі Volkswagen up! оголосила ще одна марка, що входить у концерн - іспанський Seat. Сіті-кар Seat Mii отримає трохи змінений дизайн, ті ж мотори і нову мультимедійну систему.

Дизайн кузова майже повністю ідентичний фольксвагенівській моделі. Практично цілком скопійований і салон. За офіційними даними, максимальний обсяг багажника може досягати 950 літрів.

Відрізнити Seat Mii від колег по платформі можна буде за видозміненою передньою частиною. Компактний "іспанець" отримав іншу головну оптику, фірмову решітку радіатора і трохи модернізований бампер. Крім того, відрізняються від компактів VW і Skoda і задні ліхтарі.

Лінійка силових агрегатів ніяких змін не зазнала. Це все ті ж трициліндрові літрові мотори потужністю 60 і 75 к.с. Мінімальна витрата палива становить 4,5 л/100 км (у версії Ecomotive - 4,2 л/100 км), максимальна швидкість досягає 171 км / год. Втім, наголошують, що для Mii буде пропонуватися опциональная спортивна підвіска.

Трехдверний Seat Mii з'явиться на ринку Європи вже цього року, вихід п'ятидверній модифікації відкладений на 2012 рік.

Зараз ви читаєте новину «Seat готує малолітражку на платформі up!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути