середа, 20 липня 2011 11:22

ВАЗ і Volkswagen стали найпопулярнішими б/у автівками в Україні

ВАЗ і Volkswagen стали найпопулярнішими б/у автівками в Україні

Перше місце серед найбільш популярних б/у автомобілів в Україні утримує ВАЗ (14,5 тис. проданих авто). Далі йдуть Volkswagen (більше 7,5 тис.) і Mercedes (більше 6,5 тис.).

Про це свідчить статистика порталу AUTO.ria.ua.

Як повідомили його представники, загальна кількість проданих в Україну б/у машин за рік зросла на 10%. При цьому в першій половині 2011 року трійка найбільш популярних марок авто на вторинному ринку залишилася такою ж, як і в 2010 році.

Четверте місце в списку ТОП-10 застовпив за собою Opel з п'ятьма тисячами проданих авто за півроку. Портал зазначає, що в другій частині списку відбулися помітні зміни.

Так, за кількістю проданих через портал б/у автомобілів, Ford впевнено обігнав Toyota, а німецький концерн BMW, який займав за підсумками минулого року п'яте місце, зараз опустився на сьоме, пропустивши вперед Ford і Daewoo, вперше в ТОП-10 увійшов Renault, витіснив Chevrolet.

ТОП-10 найбільш популярних б/у автомобілів в Україну, відповідно до статистики AUTO.ria.ua:

1. ВАЗ;

2. Volkswagen;

3. Mercedes;

4. Opel;

5. Daewoo;

6. Ford;

7. BMW;

8. Toyota;

9. Mitsubishi;

10. Renault.

Експерти зазначають, що за першу половину 2011 року автомобілів українського виробника ЗАЗ на вторинному ринку було продано трохи більше ніж 1,7 тис. Це практично удвічі менше, ніж у замикаючого ТОП-10 Renault.

Зараз ви читаєте новину «ВАЗ і Volkswagen стали найпопулярнішими б/у автівками в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути