четвер, 21 січня 2016 12:57

Samsung розробив акумулятори для електромобілів із рекордним запасом ходу

Samsung розробив акумулятори для електромобілів із рекордним запасом ходу

Японський концерн представив акумулятори, які забезпечують автомобілям більший запас ходу. Про це повідомляє Prostotech.

Фахівці Samsung представили останній прототип дуже ефективного комплекту батарей. Попри те, що компанія не займається виготовленням авто — батареї розробляли саме для електромобілів.

Батарея високої щільності, значно збільшить запас ходу автомобіля. На думку розробників, автомобіль, оснащений таким акумулятором зможе на одному заряді проїхати відстань близько 600 км.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Студенти створили перший автомобіль, що працює на кислоті

Виробник прогнозує акумулятори запустять в серію не раніше, ніж в 2020 році. Не виключено, що до цього часу вдасться ще більше її доопрацювати і збільшити дальність поїздки авто на одному заряді.

Крім прототипу батареї, компанія Samsung показала також тобто пакет акумуляторів, у яких, завдяки більшій щільності осередків, можна отримати таку ж продуктивність, знижуючи одночасно на 20-30 відсотків їх розмір. Завдяки цьому не тільки збільшиться вільний простір, але й зменшиться загальна маса автомобіля.

Зараз ви читаєте новину «Samsung розробив акумулятори для електромобілів із рекордним запасом ходу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути