четвер, 14 лютого 2013 10:35

Розсекречена "зла" версія найменшого Mercedes
15

Фото: Фото: mercedes-benz.com

Mercedes-Benz A 45 AMG став найпотужнішим з серійних гарячих хетчбеків. Серед інших він випередив і машини головних "ворогів" штутгартського концерну - марок Audi і BMW.

Потужність дволітрового турбо-"четвірки", якою забезпечили A 45 AMG, сягнула 360 кінських сил при 6000 об/хв і 450 Нм, доступних в широкому діапазоні від 2250 до 5000 об/хв. Таким чином, новинка обійшла за потужністю як BMW 135i, так і 340-сильну Audi RS 3, що вважалася до недавнього часу лідером сегменту. З іншого боку, RS-версія нового покоління "трійки" ще не представлена, так що у Audi є всі можливості продовжити "гонку озброєнь". Варто зазначити, що перевага в потужності не призвела до переваги в динаміці - на розгін до 100 км/год найгарячіший з компактних "Мерседесів", як і RS3, витрачає 4,6 секунди.

A 45 AMG отримає 7-ступеневу роботизовану КПП DCT з функцією Race Start і нову систему повного приводу, а система стабілізації може працювати в трьох режимах. Хетчбек передбачається "взувати" в 18-дюймові колісні диски з гумою 235/40 R18, проте опціонально будуть доступні і 19-дюймові колеса.

Mercedes-Benz A45 AMG дебютує на автомобільній виставці в Женеві, а на європейському ринку з'явиться вже влітку цього року.

Зараз ви читаєте новину «Розсекречена "зла" версія найменшого Mercedes». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути