четвер, 13 грудня 2012 09:34

ЗМІ розсекретили зовнішність оновленого Mercedes E-class
5

Фото: Фото: mercedes-benz.com

Офіційні фото Mercedes-Benz E-class, який пережив рестайлінг, "витекли" в глобальну Мережу. Судячи із зображень, і седан, і універсал отримали низку принципово нових елементів зовнішності. "Живцем" новинка може дебютувати вже на січневому мотор-шоу в Детройті.

Опубліковані цілою низкою інтернет-порталів офіційні фотографії оновленого Mercedes-Benz E-class наочно демонструють, що "підтяжка обличчя" моделі цього разу вийшла за рамки звичайного фейсліфтінга. "Е-клас" отримав практично повністю перероблене "обличчя", в якому головним нововведенням можна вважати головну оптику. Седан і універсал позбулися звичної "чотириокості", набувши натомість сучасних блок-фар. Крім того, в процесі рестайлінгу E-class забезпечили новою, більш округлою решіткою радіатора і іншим бампером. Задня оптика також видозмінена.

Є в пачці поширених фотографій і зображення салону. Дещо видозмінене розташування набору кнопок на центральній консолі, "Е-клас" обзавівся новим рульовим колесом і отримав аналоговий годинник за прикладом Mercedes CLS.

За деякими відомостями, зміни в технічній частині будуть мінімальними, проте, за іншими даними, разом з освіження зовнішністю Mercedes-Benz E-class може отримати і ультрасучасний 9-ступінчастий "автомат", над яким працюють в Daimler. Якщо новинку дійсно покажуть на виставці в Детройті, то у європейських дилерів вона з'явиться вже навесні.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ розсекретили зовнішність оновленого Mercedes E-class». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути