Ексклюзиви
понеділок, 28 грудня 2015 13:08

Поліція отримала усі повноваження ДАІ

Поліція отримала усі повноваження ДАІ
фото: korrespondent.net

Депутати Веховної Ради прийняли проект закону, який усуває правові колізії, що виникли через ліквідація міліції і ДАІ. Про це повідомляє Обозреватель.

За словами народних обранців, законопроект №3225 розробили з метою усунення прогалин у законодавстві України, пов'язаних з появою терміна "поліція" і ліквідацією попередніх структурних підрозділів МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульних змусять розбиратися в якості доріг

Тепер Національна поліція і її підрозділи законодавчо наділені повноваженнями у сфері нагляду за безпекою дорожнього руху, реєстрації і зберігання даних про транспорт, а також видачі водійських посвідчень.

Крім того, документи містяться деякі уточнення, пов'язані з впровадженням автоматичної системи фото - і відеофіксації порушень правил дорожнього руху. Зокрема, джерелами її фінансування вказані державний і місцевий бюджети, кошти приватних інвесторів, у тому числі залучені за моделлю державно-приватного партнерства.

Нагадаємо, стали відомі розміри штрафів і балів за порушення ПДР.

Зараз ви читаєте новину «Поліція отримала усі повноваження ДАІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути