пʼятниця, 23 вересня 2016 13:25

Перший кросовер від Seat отримав позашляхову версію
10

Фото: motor.ru

Іспанська компанія Seat представила прототип позашляхової модифікації першого кросовера в своїй історії Ateca.

Прем'єра концепт-кара Ateca X-Perience відбудеться у кінці вересня на автосалоні в Парижі, повідомляє Motor.

Від стандартної версії моделі версія X-Perience відрізняється новими бамперами, захисним обважуванням кузова, 18-дюймовими колісними дисками, шинами з високим профілем, а також особливим кольором кузова.

В інтер'єрі кросовера з'явилися: помаранчевий рядок, замшеве оздоблення крісел, алюмінієві накладки на пороги, гумові килимки, а також логотипи X-Perience і XP.

Машину обладнали 2-літровим турбодизелем. Віддача агрегату, який працює з 7-діапазонною роботизованою коробкою передач DSG з двома зчепленнями, становить 190 к. с. і 400 Нм крутного моменту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Seat офіційно представив кросовер Ateca

Ateca X-Perience обладнана системою повного приводу з муфтою Haldex, а також функцією імітації блокування диференціала XDS.

До списку обладнання новинки входить система стеження за якою рядності руху, адаптивний круїз-контроль і мультимедійна система Seat Full Link з 8-дюймовым екраном, Apple CarPlay і Android Auto.

Компанія Seat презентувала кросовер Ateca у лютому 2016 року. Модель побудували на модульній архітектурі концерну Volkswagen MQB. Це шасі використовували під час створення, наприклад, VW Tiguan другого покоління. Базова версія позашляховика укомплектована літровим 3-циліндровим турбомотором, який видає 116 "коней".

Нагадаємо, у Берліні показали 7-місний кросовер Skoda Kodiaq. Машину побудували на платформі MQB.

Зараз ви читаєте новину «Перший кросовер від Seat отримав позашляхову версію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути