середа, 21 вересня 2016 19:40

Переможець ралі "Париж-Дакар" показав можливості нових моделей Mitsubishi
19

Фото: Юрій Кардашевський

Під Києвом у відпочинковому комплексі "2 бобри" пройшов тест-драйв позашляховиків Mitsubishi.

Крім звичного тест-драйву, можна було проїхати бездоріжжям разом із дворазовим переможцем ралі-рейду "Париж-Дакар" Хіроші Масуока. Також він перемагав інших змаганнях, зокрема, Ралі Баха в Італії. На змаганнях з підйому на гору Пайкс Пік він здобував призові місця серед електромобілів.

Наразі Масуока працює у "Міцубісі Моторс Корпорейшн", де бере участь у різних заходах, тестуючи моделі бренду. Його навички пілота використовують при створенні автомобілів.

Гонщик провів швидкісні заїзди на повністю стандартних автомобілях зі стандартними шинами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легендарна еволюція від Lancer, яка пішла в історію

На тест давали Mitsubishi Outlander, L200 та Pajero Sport. Одна з основних причин проведення такого тесту — знайомство із оновленим Pajero Sport. Перша зміна у моделі, яка впадає в очі — дизайн. Його назвали Dynamic Shield. Екстер'єр став повністю іншим, з гострими лінями та новою оптикою. Передні фари ближнього світла з LED технологією і вбудованими денними ходовими вогнями LED. Задня оптика також отримала світлодіоди.

Під капотом розташований 2,4-літровий дизельний мотор, який перевірили на ралійних змаганнях. На машині повністю незалежна підвіска, яка забезпечує високу прохідність на бездоріжжі.

На Pajero Sport з'явилась системи запобігання зіткненню при помилковому натисканні педалі газу, попередження про перешкоди в "сліпих зонах" та попередження фронтального зіткнення.

Тест-драйв, який охочі проводили самотужки пройшов на повільнішій трасі, але вона була також складною.

Нагадаємо, в інтернеті з'явилися фото оновленого Mitsubishi Lancer.

Зараз ви читаєте новину «Переможець ралі "Париж-Дакар" показав можливості нових моделей Mitsubishi». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути